Consultanță online

 

Având în vedere situația prin care trece omenirea în acest moment și faptul că este necesară evitarea pe cât posibil a contactelor directe între persoane, vă oferim posibilitatea de a ne contacta online pentru a obține o consultanță juridică, în domeniile noastre de expertiză.

 

Consultanță scrisă

 

Uneori este greu să te deplasezi la un birou de avocatură pentru a solicita informații sau redactarea unor acte cu caracter juridic. Acum este chiar indicat să nu o facem, având în vedere măsurile de distanțare socială impuse de criza coronavirusului.
Redactăm opinii juridice, contracte, cereri, plângeri, orice fel de document care ține de aria noastră de expertiză.
Contactați-ne, la adresele de email afișate sau la numerele de telefon indicate pentru a ne comunica problema dumneavoastră, transmiteți-ne pe mail documentele de care avem nevoie și vă vom transmite actul solicitat pe adresa de email indicată de dvs sau prin poștă/curierat, orice alte mijloace de comunicare, stabilite de comun acord.

 

Modalitate de plată

 

Având în vedere că forma de organizare a profesiei de avocat presupune încheierea unui contract de asistență juridică pentru fiecare activitate juridică prestată, vom încheia și vă vom transmite un astfel de contract pentru serviciile pe care vi le vom presta, împreună cu o factură pe care o veți putea achita direct în contul bancar al Prestatorului, Visirin Florina Doris – Cabinet de avocat.

 

Programează o consultanță online.